* Μαζική συγκέντρωση για την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων τζιαι αυθόρμητη πορεία διαμαρτυρίας – Φωτορεπορτάζ

Δεν μας εχωρούσεν η αίθουσα καθώς εσυγκεντρωθήκαν γύρω στα 200 άτομα τζιαι έτσι αναγκαστήκαμεν να κάμουμεν υπαίθρια συνεδρίαση.

dsc_00073

 

Διάφορες τοποθετήσεις που ετόνιζαν την ανάγκη μαζικότητας, την μοναδική ευκαιρία πολιτικής παρέμβασης αφού έχουμεν την πλαθκιάν υποστήριξη της κοινής γνώμης, προτάσεις για αυτοκόλλητα, συναυλία την Τρίτη τζιαι συγκεντρώσεις στα δικαστήρια Δευτέρα τζιαι Πέμπτη με κλιμάκωση το ερχόμενο Σάββατο με μιαν μαζική πορεία στους δρόμους της Λευκωσίας. Σύσταση συντονιστικής επιτροπής.

dsc_0013

Όπως είμαστεν να κάμουμεν πορεία. Φύαμεν.

dsc_0024

Πολλύς ενθουσιασμός, έντονος παλμός, συνθήματα, μπλοκάρισμα κεντρικών οδικών κόμβων.

dsc_0077

 

dsc_0080

 

dsc_0106

Ωραία φάση. Τα μήντια ήρταν, επιάσαν πλάνα τζιαι δηλώσεις. Οι λιγοστοί αστυνομικοί εκοιτάζαν αμήχανοι.

dsc_0086

Είδαμεν το τζιαι τούτον. Η μάλλον εκάμαμεν το τζιαι τούτον.

4 thoughts on “* Μαζική συγκέντρωση για την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων τζιαι αυθόρμητη πορεία διαμαρτυρίας – Φωτορεπορτάζ

  1. Stavros Marangos 22/03/2009 στο 10:40 ΠΜ

    Κατόπιν εορτής μπορεί μερικοί να καταλάβουν το σοβαρότατο ΓΙΑΤΙ άλλοι είχαν πει από την αρχή, ότι Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ. Μια και μαζεύεστε πολλοί μαζί και συζητάτε την υπόθεση πρέπει να ξέρετε ότι ΑΜΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ «ΣΑΝ ΚΟΤΑ», «τζιαι φοάτε να μιλήσει», τότε θα κάμνει πάντα κουμάντο όποιος ξέρει να μαντρίζει όρνιθες, ΔΗΛΑΔΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ, ΤΖΙΑΙ ΒΑΛΕ.
    «ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞ ΑΚΟΗΣ ΜΑΡΤΥΡΙΑ» ήξερεν το ο Γενικός Εισαγγελέας, όπως ούλλοι οι άλλοι ΔΙΚΑΣΤΕΣ, τζιαι οι ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ, τζιαι ακόμα σσιηρόττερα ΟΥΛΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, «ΤΖΙΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΠΑΡΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ».
    Μην θεωρήσετε κανένα από το περιβάλλον της ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ σαν παραπλανημένο και ανημέρωτο. Κρατούν νομικά το ΔΙΚΑΙΟΝ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ σε επίπεδο «ΚΟΤΣΙΡΙ-ΣΤΑΝ», για να κάμνουν ότι γουστάρουν ΣΤΗΝ ΓΚΡΙΖΑ ΖΩΝΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ, να τα ΚΟΝΟΜΟΥΝ οι ίδιοι, …….»ΤΖΙΕ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ».

  2. Aνώνυμο 22/03/2009 στο 4:20 ΜΜ

    Επείγον!
    Συνελήφθει ένα άτομο για επίθεση με μπογιές στα δικαστήρια! Κρατείται στον αστυνομικό σταθμό Λυκαβητού(τέλος της Μακαρίου). Μάζεμα η ώρα 5 έξω από το σταθμό!

  3. Έφη Ξάνθου 22/03/2009 στο 8:44 ΜΜ

    Απολογούμαι, αλλά είμαι έτοιμη να παλέψω για δικαιοσύνη, όχι για να προστατέψω άτομα που βανδαλίζουν ιστορικά κτίρια με πουρόπετρα. Μέσα για διαδηλώσεις, μέσα για να ευαισθητοποιηση και κινητοποίηση. Αλλά όχι και να υποστηρίζω κουκουλοφόρους!

  4. FOTOULA 23/03/2009 στο 8:27 ΜΜ

    Ξυπνατε γιατι χανομαστε. εκαταντισαμεν οπως τα ριφκια που εν αντιδρουν. εμιωσαν το επιπεδο νιημοσινης μας οπως του ριφκιου. αν το αφησομε να ξεχαστει ειμαστε αξιοι της τυχης μας. ΖΗΤΩ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΙΘΕΙ Η ΑΣΥΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ. Γιατι οι νομοι μας τους δινουν ασυλια? Δηλαδη τα λαθη των δικαστων που καταδικαζουν αθωους και αθωωνουν ενοχους, τι ειναι? Τα θυματα που αφηνουν πισω τους πιος τα λυπατε. Για σε αυτα τα λαθη εμεις δινουμε ασυλια. ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤ ΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΜΟΚΡΑΤΙΑ

Σχολιάστε