* Γενική απεργία στην Ελλάδα σήμερα

http://athens.indymedia.org/

H ολομέτωπη καταστολή κοινωνικών και εργασιακών κεκτημένων, αποτέλεσμα της αποκαλούμενης οικονομικής «κρίσης» έδρασε καταλυτικά μέχρι σήμερα επιβεβαιώνοντας τη θεωρία του Δόγματος του Σοκ. Αυτό το σοκ βιώνουμε τελευταία, παρά τις μεμονωμένες αλλά σημαντικές κινήσεις κοινωνικής απειθαρχίας και ανυπακοής.

Μια μέρα απεργία κάθε δύο μήνες σαν αυτές που καλεί ο ξεπουλημένος θεσμικός συνδικαλισμός των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ αποτελεί εμπαιγμό των πραγματικών ταξικών και κοινωνικών αγώνων, όπου αυτοί διεξάγονται.

Στις 11 Μάη, ημέρα γενικής απεργίας, θα απεργήσουμε και θα κατέβουμε στους δρόμους για να διαφυλάξουμε και να υπερασπιστούμε το δικαίωμα της απεργίας σαν κεκτημένη αγωνιστική ταξική πρακτική, για να προτάξουμε την αλληλεγγύη απέναντι στον κοινωνικό κανιβαλισμό, για να δυναμώσουμε την κοινωνική απειθαρχία απέναντι στον κόσμο της καπιταλιστικής βαρβαρότητας, των αφεντικών, των εργατοπατέρων και των διεθνών αρπακτικών.

Για να συλλογικοποιήσουμε τις αντιστάσεις μας και να φτάσουμε στο σημείο να καλούμε μόνοι μας και ακηδεμόνευτα Γενικές Απεργίες Διαρκείας που θα παραλύσουν και θα ανατρέψουν τον καπιταλιστικό κόσμο για να αναγάγουν την αυτοοργάνωση, την αξιοπρέπεια και την αλληλεγγύη σε βασικές αξίες της ζωής μας.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s